Reaktioner på cleansing

När man ”cleansar” fastar man med näringsrika grönsaksjuicer. De inre organen får en vilopaus och har nu tid över att städa kroppen inifrån. All näring tas upp lättare på fastande mage, denna näring bryter ner sjukdomar och gifter du har i kroppen.

Detta ger olika reaktioner på olika individer. De allra flesta får en otrolig energikick medans ett ytterst fåtal reagerar med utrensningssymtom som t.ex. illamående och extrem huvudvärk. Olikheterna kan bero på hur känslig man är, bland annat hur kosten ser ut i övrigt. MEN, bli inte rädd, det är inget farligt. Det är en naturlig reaktion när gifterna lämnar kroppen.

Om man reagerar kraftigt så kan det vara bra att först börja vänja kroppen vid att dricka grönsaksjuicer till frukost eller som mellanmål. (Se under Juicemeny).

Vi finns här för dig, tveka inte att höra av er om ni har frågor!

Juice fasta/cleansa en dag i veckan är utan tvekan något av de mest fantastiska du kan göra för dig själv och din kropp. Du ger immunförsvaret en enorm kick, och fyller kroppen med lättupptagliga enzymer, vitaminer och mineraler.
Det innebär fördelar som mer energi, fokus, klarhet, livsglädje. Även minskade symtom på diverse allergier, infektioner och matsmältningsbesvär.