Kommentarer från kunder som gjort vår Light Food Cleanse

Godare raw food har jag inte smakat på länge. Och jag är bortskämd med raw i L.A;). För den som oroar sig att man inte blir mätt, så är det tvärtom, det blir man med råge. Första dagen kan kanske vara en utmaning då man dricker juice fram till kvällen, men belöningen är en efterlängtad raw soppa med efterföljande ljuvlig mandelmjölk. Ekologiskt, raw, småskaligt, gott och vällagat med mycket kärlek! Värt varenda krona.
-The Daily Good

Cleansing Days juice cleanse och light cleanse kan vara det bästa jag gjort för min mage! Känner mig så fräsch efteråt inifrån ut. Light cleansen var underbar och perfekt innan eller efter juice cleansen, skulle helst velat hämta upp den varje dag 🙂 god mat, goda och fräscha juicer och himmelsk mandel mjölk!
– Ann Hafström
I was not at all hungry, slept like a log (do you have that expression in Swedish?) and I´m feeling full today.

My digestive system already has changed – I have mild colitis so today I am more like a regular person! – I feel awake!!!
I know I am doing good for my over stressed body and mind, will definitely sign up to your next cleanse.
– Marianne Walcot

Jag fick världens energi och mådde så bra i magen!
Det kändes lyxigt att få hämta en påse fylld med god hälsosam mat varje dag. Skönt att slippa tänka på vad man ska äta, det var liksom redan serverat:)
Allt smakade fantastiskt gott!
Fantastiskt hur hår och naglar blev bättre på bara tre dagar, detta måste jag göra om!
– Claudia Nilsson