Light Food Cleanse – en investering för kropp och själ!

Light food cleanse är en tredagars cleanse med en mix av juicer och raw food. Kickstarta ditt nya liv och kom in i bättre vanor, eller bara för att det är så härligt att cleansa och ta hand om sin kropp.

Att cleansa hjälper dig att balansera ditt PH-värde, få ny energi, ge smaklökarna en omstart, strärka immunförsvaret och ge hud och hår ett nytt glow.

Följande datum för årets sista Light Food Cleanse är:
18-20 dec

Dagarna går att ändra något om inte datumen passar, kontakta oss så löser vi det.

Du cleansar med ekologiska kallpressade juicer, lättare mat, samt mellis för att äta så rent och näringstätt som möjligt.
Denna typ av cleanse passar både erfarna cleansare som nybörjare eller dig som vill bli inspirerad att leva ett hälsosammare liv. Passar även utmärkt som förberedande inför eller efter någon av våra ordinarie juiceprogram.

Försök att undvik/trappa ner på gluten/kaffe/socker/kött och mjölkprdukter innan din cleanse för att förbereda kroppen och få bästa resultat.

Du inleder första dagen med juicer fram till middagen, då du äter en raw soppa sedan är efterföljande dagar lite matigare. Se exempel på meny nedan. (Menyn förändras inför varje cleanse)

——————-

MENY DAG 1
08.00 Citronvatten (Wake Me Up)
10.00 Grön Juice (Morning Glory)
12.00 Rödbetsjuice med chiafrön (Beauty Queen)
15.00 Morotsjuice (Carry Me Home)
18.00 Raw morot och kokossoppa med fröknäcke & dip
20.00 Mandelmjölk (Sweet Dreams)

 

MENY DAG 2
08.00 Citronvatten (Wake me up)
10.00 Grön Juice (Morning Glory)
11.00 Grönsakssticks med dip
12.00 Smoothie plus raw boll
15.00 Kanelkryddade äppelskivor med cashewdip
18.00 Raw pad thai
20.00 Mandelmjölk (Sweet Dreams)

 

MENY DAG 3
08.00 Wake Me Up
10.00 Morning Glory och raw bovetegröt
12.00 Raw sallad och tahinidressing, fröknäcke m dip och immune boost
15.00 Carry Me Home och raw boll
18.00 Raw sesamfalafelwrap
20.00 Sweet Dreams

Paketet kostar 1550kr för 3 dagar.
OBS! Upphämtning sker vid tre tillfällen!
Hämta upp ett kit varje dag hos oss på Sturegatan 20, antingen kvällen innan, mellan 16.00-17:00 eller samma morgon från 09:00. Leveransmöjlighet finns.
Boka din cleanse på info@cleansingdays.se el ring 08-660 10 30.

—————–

Vi erbjuder även:
PRECLEANSE/POSTCLEANSE 300kr
2 valfria juicer
1 frukostbägare
1 mellis
1 rawsoppa/raw sallad

-Denna påse passar bra att komplettera med innan eller efter avslutad cleanse. Du trappar upp/trappar ner så kroppen sakta vänjer sig med förändringen.


Lasagne
Några av kommentarerna vi fått under Light Food Cleansen:

Jag tycker den var SÅ BRA!! Först och främst var det så gott, zuccinirullarna var en favorit. Jag var mätt, jag längtade till nästa mål då allt smakade så bra. Gillade i stort sett allt utom chiajuicen, men det är bara för att jag har problem med konsistensen, juicen i sig självt var urgod. Jag kände verkligen skillnad redan efter ett dygn. Först fick jag en extrem huvudvärk sedan övergick det till att jag kände mig pigg, full av energi och lätt! Jag hoppas ni fortsätter med det här.
-Emilia De Poret

Godare raw food har jag inte smakat på länge. Och jag är bortskämd med raw i L.A;). För den som oroar sig att man inte blir mätt, så är det tvärtom, det blir man med råge. Första dagen kan kanske vara en utmaning då man dricker juice fram till kvällen, men belöningen är en efterlängtad raw soppa med efterföljande ljuvlig mandelmjölk. Ekologiskt, raw, småskaligt, gott och vällagat med mycket kärlek! Värt varenda krona.
-The Daily Good

Cleansing Days juice cleanse och light cleanse kan vara det bästa jag gjort för min mage! Känner mig så fräsch efteråt inifrån ut. Light cleansen var underbar och perfekt innan eller efter juice cleansen, skulle helst velat hämta upp den varje dag 🙂 god mat, goda och fräscha juicer och himmelsk mandel mjölk!
– Ann Hafström
I was not at all hungry, slept like a log (do you have that expression in Swedish?) and I´m feeling full today.

My digestive system already has changed – I have mild colitis so today I am more like a regular person! – I feel awake!!!
I know I am doing good for my over stressed body and mind, will definitely sign up to your next cleanse.
– Marianne Walcot

Jag fick världens energi och mådde så bra i magen!
Det kändes lyxigt att få hämta en påse fylld med god hälsosam mat varje dag. Skönt att slippa tänka på vad man ska äta, det var liksom redan serverat:)
Allt smakade fantastiskt gott!
Fantastiskt hur hår och naglar blev bättre på bara tre dagar, detta måste jag göra om!
– Claudia Nilsson