CLEANSING

När du cleansar dricker du grönsaksjuicer under en dag, matsmältningen och de inre organen får en viloperiod.

Att cleansa en dag i veckan är utan tvekan något av de mest fantastiska du kan göra för dig själv och din kropp.
Du ger immunförsvaret en enorm kick, och fyller kroppen med näring i form av enzymer, antioxidanter, vitaminer, klorofyll och mineraler.

Många som tillfört cleansing i deras liv, anser att juicedagen blivit den mest produktiva dagen samt att resterande vecka ger ökad energi och välbefinnande. Samt är en bra början mot ett hälsosammare liv.

-Kallpressade grönsaksjuicer är den enklaste och effektivaste vägen att få i sig högsta möjliga näringsinnehåll. Det är fastfood i drickform.

Vi kallpressar våra juicer, som innebär att man framställer juicen genom att försiktigt pressa frukt och grönsaker genom ett högt tryck. Denna nya varsamma metod gör att man utvinner ca fem gånger mer näring än i vanliga juicemaskiner. Dessutom behålls näringen i försluten flaska upp till fem dagar.
Vi använder oss alltid av ekologiska råvaror!

Vi lever idag i en tid då vi ständigt blir utsatta för olika typer av gifter. Dessa gifter får vi i oss genom luften vi andas, maten vi äter, kläder, krämer, mediciner eller vattnet vi dricker etc. På toppen av det så har vi en livsstil där vi stressar oss genom dagarna för att hinna med så mycket som möjligt så som arbete, familj, åtaganden, vänner osv. All stress och dålig mat kan i värsta fall leda till sjukdomar. Genom att cleansa regelbundet får kroppen tid att återhämta sig och städa rent i systemet.