Hur går det till?

Första gången du cleansar är det bra att välja en dag när du kan ta det lite lugnare för att se hur kroppen reagerar. Du kan fortfarande jobba utan problem, men undvik att träna utan ta istället en lättare promenad eller ett yogapass.

Gör detta till en dag med lite lugnare tempo.

Under din cleansingdag intar du sex drycker: ett citronvatten, fyra olika juicer och en mandelmjölk.
Du börjar morgonen med att dricka citronvattnet, gärna lite uppvärmt. Detta kickar igång reningsprocessen. Fortsätt med resterande juicer med ca två-tre timmars intervaller, håll dig till dina normala mattider. Två timmar innan läggdags intar du den sista drycken, en himmelsk god mandelmjölk.
Tänk på att flaskorna bör förvaras väl kylda, hållbarheten är då tre-fem dagar.

Kroppen har en tendens att frysa de dagar du cleansar, så drick mängder med varmt/ljummet vatten och massor av örtte, men se upp för kaffe och drycker med koffein och socker. Om du får huvudvärk kan det vara ett utrensningssymtom, antingen av kaffeberoende eller att du druckit för lite vatten.

Om det är något vi bör känna till kring ert hälsotillstånd, meddela gärna oss. Att cleansa passar inte alla, gravida/ammande och äldre bör avstå. I stället kan man då välja att dricka en eller flera juicer om dagen och kombinera detta med mat.

Vi använder 100 % rena ekologiska råvaror, som vi anpassar efter säsong.
Då vi pressar våra juicer för hand, kan vi tyvärr inte garantera att varje juice smakar exakt likadant varje gång.