3 DAYS LIGHT FOOD CLEANSE

1,550.00kr

Light food cleanse är en tredagars cleanse med mer än enbart juicer. Kickstarta ditt nya liv och kom in i bättre vanor, eller bara för att det är så härligt att cleansa och ta hand om sin kropp.

Att cleansa hjälper dig att balansera ditt PH-värde, få ny energi, ge smaklökarna en omstart, strärka immunförsvaret och ge hud och hår ett nytt glow.

Du cleansar med ekologiska kallpressade juicer, lättare mat, samt mellis för att äta så rent och näringstätt som möjligt.
Denna typ av cleanse passar både erfarna cleansare som nybörjare eller dig som vill bli inspirerad att leva ett hälsosammare liv. Passar även utmärkt som förberedande inför eller efter någon av våra ordinarie juiceprogram.

Försök att undvik/trappa ner på gluten/kaffe/socker/kött och mjölkprdukter innan din cleanse för att förbereda kroppen och få bästa resultat.

Du inleder första dagen med juicer, till kvällen intar du en raw soppa och efterföljande dagar är lite matigare.

Boka plats senast kl 12:00 fredagen före utsatt datum.
Se aktuella datum på förstasidan.

Ange om du önskar hämta upp ditt kit mellan kl 16:00-17:00 kvällen innan eller samma morgon tisdag-onsdag från kl 08:00, samt torsdag fr kl 09:00. Obs, vi stänger kl 15:00 på torsdagar, fredag-söndag är stängt. Vänligen respektera att inte komma innan dessa tider då vi preparerar och packar maten fram tills dess.

Vi har inga privata leveranser på LFC maten då den tillagas dag för dag i tre dagar. Undantagsvis är om ni är ett gäng på minst 5 personer som intresserade till samma adress.

Obs, bilden är på dag 1.

Kategori: